Victor Valdés på Guardiolas önskelista i sommar

Victor Valdés på Guardiolas önskelista i sommar

Manchester City kan värva Valdés i sommar

Enligt brittisk press man den före detta Manchester United-målvakten skriva på för lokalrivalen City efter ett önskemål av Pep Guardiola. Victor Valdés tillhörde Manchester United säsongen 2015/2016.

Pep Guardiola letar efter en målvakt till nästa säsong. Spanjoren som tidigare tränat både FC Barcelona och Bayern München är inte nöjd med målvaktsuppsättningen denna säsong trots att man tagit in Claudio Bravo och nu vill Guardiola hämta in en annan tidigare Barcelonamålvakt, nämligen Victor Valdés.

SE ÄVEN: Manchester City spelarlöner 2017

Enligt bland annat bleacherreport.com är Valdés ett av namnen som ska finnas på listan över möjliga värvningar till nästa säsong. Målvakten spelar för närvarande i Middlesbrough men kommer med största sannolikhet lämna klubben efter att det stått klart att klubben inte kommer spela i Premier League nästa säsong.

Det är oklart om det blir Claudio Bravo eller Willy Caballero som får lämna klubben men det mesta tyder på den sistnämnda då Bravo var den målvakt Pep bad om när han skrev på för City.

Valdes som hunnit bli 35 år har inte klart för sig var han kommer spela nästa säsong då trots att han har ett år kvar på kontraktet med Middlesbrough. Spanjoren kommer dock med största sannolikhet att lämna då han inte vill följa med sin nuvarande klubb till Championship nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365