Uppgifter: Pepe flyttar till PSG eller Manchester City

Uppgifter: Pepe flyttar till PSG eller Manchester City

Lämnar Real för antingen Paris eller Manchester

Pepe verkar lämna Real Madrid i sommar. Mittbacken väljer mellan att flytta till PSG eller Manchester City, rapporterar Football Espana.

Parc des Princes eller Eithad Stadium. Det verkar bli Pepes hemmaplan under nästa säsong. Mittbacken kommer att flytta från Real Madrid till antingen PSG eller Manchester City, uppger Football Espana. Det ryktas om att både engelsmännen och fransmännen är beredda att erbjuda spelaren ett kontrakt på två år.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att portugisen var på väg till kinesiska Hebei Fortune. Nu kommer nya uppgifter, som säger att Pepe har tänkt om. 34-åringen vill inte längre flytta till Asien. Istället är han sugen på att flytta till antingen PSG eller Manchester City, trots att de två europeiska klubbarna inte är beredda att matcha den lönen som spelaren skulle ha fått i Kina. Det sägs att försvararen hellre vill stanna i Europa och fortsatt kunna spela i Champions League.

Det talas även om att Pepe har som mål att ta en plats i Portugals trupp till VM 2018, om landet kvalificerar sig dit. Han tror att han har en större chans att komma med i truppen om han stannar i Europa.

En framgångsrik tid i Madrid

Pepe flyttade till Real Madrid under sommaren 2007 efter att ha lämnat Porto. Sedan dess har backen varit med om att vinna det mesta i klubbens tröja. Spelaren har tagit hem bland annat två Champions League-titlar, två La Liga-titlar och två Copa del Rey-titlar under sin tid på Santiago Bernabeu.

Nu talar det mesta för att Pepes framgångsrika tid i Madrid är på väg mot sitt slut.

Det påstås samtidigt att Pepe inte är den enda spelaren som kan lämna Real Madrid i sommar. Även Isco och James Rodriguez uppges vara på väg bort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply