United ger inte upp om värvning av Gareth Bale

United ger inte upp om värvning av Gareth Bale

Bale fortfarande på Uniteds önskelista

Spelaren som stod för två mål i Champions League-finalen i lördags har jagats av Manchester United under en längre tid. Nu vill engelsmännen försöka på nytt.

För fem år sedan skrev Gareth Bale på för Real Madrid. Walesaren blev då världens dyraste fotbollsspelare och skulle tillsammans med Cristiano Ronaldo bilda världens vassaste anfallspar. Under tiden på Santiago Bernabéu har Bale skördat framgångar men skadeproblem har gjort at han inte spelat lika mycket som han önskat. Brist på speltid samtidigt som konkurrensen i startelvan har varit väldigt väldigt stor har walesaren vid flera tillfällen tänkt på att lämna Real Madrid. Senast var efter lördagens Champions League-final där Bale uttalade sig i brittiska BBC Sport.

– Jag måste få spela varje vecka och få kontinuitet. Det är något som inte hänt denna säsong och i sommar kommer jag sätta mig ner med min agent för att se hur vi gör, sa spelaren till tv-kanalen.

SE ÄVEN: LISTA: Sju saker du kan köpa med Gareth Bales lön

Jagas av Manchester United

Uttalandet har gjort att Manchester United fått nya förhoppningar på att värva 28-åringen. Enligt spanska Diario AS ska The Red Devils vara beredda att lägga ett bud på 140 miljoner euro för att köpa loss den före detta Tottenham-stjärnan. Alexis Sánchez har inte alls övertygat klubbledningen på Old Trafford och nu ska man vilja hämta in Bale samtidigt som flera namn kan ha gjort sitt i United-tröjan.

Bale har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365