Arsenal jagar målvakten Sergio Rico

Arsenal jagar målvakten Sergio Rico

Sergio Rico på Arsenals önskelista

Målvakten som för närvarande håller till i Sevilla finns på Arsenals önskelista. Detta efter att han tidigare jobbat tillsammans med Unai Emery i den andalusiska klubben.

Bayer Leverkusens målvakt Berndt Leno ska vara den målvakt som Unai Emery vill hämta in till Arsenal inför den kommande säsongen. Det är dock oklart om tysken vill flytta till Emirates Stadium och nu skriver spansk press om att Gunners istället riktat blickarna till La Liga för att hämta in en målvakt.

Enligt senaste uppgifterna från Spanien ska Arsenal vilja värva Sergio Rico och det är den engelska huvudstadsklubben som ska ligga i ’pole position’ för att knyta till sig spelarens rättigheter. Rico ska vara en av de fyra målvakter som man vill hämta in under sommaren då Petr Cech (36) kan vara inne på sin sista tid i klubben. Rico ska vara den som Arsenal prioriterar men det finns även tre andra namn som man komma att skriva på för Gunners. Fernando Pachho (Alaves), Roberto Jimenez (Espanyol) och Yassine Bounou (Girona) ska även vara ett alternativ till målvaktsposten.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal försöker på nytt med Seri

Det är oklart hur mycket Arsenal ska vara villiga att betala för spelarens tjänster. Ricos utköpsklausul ligger dock på 40 miljoner euro. Arsenal hoppas kunna förhandla sig till en lägre prislapp då Sevilla inte kommer att spela i Champions League den kommande säsongen-

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply