Sergio Agüero kan hamna i Real Madrid

Real Madrid kan försöka värva Sergio Kun Agüero

Det har varit mycket prat om att Real Madrid kommer sälja Cristiano Ronaldo till Paris Saint-Germain. Om det blir av kan hans ersättare komma att bli Sergio Agüero från Manchester City.

Cristiano Ronaldo har länge sagt att han kan tänka sig att stanna i Real Madrid resten av sin karriär. Ändå menar flera spanska och franska medier att en flytt till Paris Saint-Germain kan bli en verklighet någon gång i framtiden. En av Gareth Bale, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo kommer försvinna i framtiden menar AS.

Hur ska då Real Madrid klara sig utan någon av sina superspelare och hur ska man kunna bygga upp en ännu starkare lag? Det är inte helt otroligt att Karim Benzema blir den som försvinner först på grund av sitt struliga privatliv och då uppges Real Madrid ha sett ut vem man ska köpa in som ny stjärnanfallare.

Sergio Agüero är öppen för en flytt

Det är spanska AS som menar att Real Madrid flirtar med Sergio Agüero om en eventuell flytt i framtiden. Men flytten kommer endast äga rum om antingen Cristiano Ronaldo eller Karim Benzema lämnar förtydligar AS.

Frågan är hur Manchester City skulle klara livet efter Agüero. Ärkerivalens nyckelspelare Wayne Rooney menar att Man City hade klarat sig utan både David Silva och Sergio Agüero. Det kan i och för sig bara vara ett mind game från Rooney.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply