Samir Nasri blir borta i tre månader

Manchester Citys Samir Nasri blir borta till februari

Samir Nasri har haft en väldigt skadefylld säsongsinledning i Premier League. I oktober skadade han sig mot Bournemouth och nu säger diagnosen att han blir borta i tre månader.

I våras och i somras ryktades Samir Nasri flitigt bort till italienska klubbar. Först handlade det mycket om Inter och några månader senare var det snack om Juventus. En flytt blev aldrig av och Nasri själv menade att han är lycklig i Manchester och att det var hans egna beslut att stanna i klubben.

Även om transferfönstret har varit stängt i ett par månader så slutar ryktena inte riktigt florera kring Nasri. Det är fortfarande Juventus och Inter det pratas om i italiensk och engelsk media. Men nu får fransmannen istället fokusera på rehabilitering i tre månader efter en skada han ådrog sig för en månad sen.

Kommer göra ett ingrepp

Olyckan var framme den 17:e oktober när Manchester City slog Bournemouth med 5-1. Nasri fick avbryta matchen med en befarat sträckning i baksidan av låret. Manuel Pellegrini satt tidigt in siktet på att Nasri skulle vara tillbaka i helgens match mot Liverpool, men det hoppet har Nasri själv släckt.

”Det som inte dödar dig gör dig starkare. Jag kommer att komma tillbaka starkare än någonsin om tre månader”, skriver 28-åringen på sitt officiella twitterkonto under onsdagen.

Ett mindre ingrepp kommer troligtvis att göras med tanke på den tre månader långa rehabiliteringstiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply