Real Madrid säljer antingen Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale

Någon av superstjärnorna kan få lämna Real Madrid

Det har spekulerats mycket om Cristiano Ronaldo på sistone, men då och då dyker det upp någon Gareth Bale-relaterad nyhet också i medierna. Nu uppges spelarna ha fått grönt ljus att säljas av Real Madrid – men bara en av dem får lämna.

Cristiano Ronaldo har det skrivits mycket om den senaste tiden, då han bland annat uppges vara på väg att lämna Real Madrid för franska storklubben PSG. Han har även placerats i sin gamla klubb Manchester United, dit även en lagkamrat i Spanien ryktas till. Förre Tottenham-stjärnan Gareth Bale uppges nämligen vara smått missnöjd med att vara i den spanska huvudstadsklubben och ska vilja ta sig tillbaka till de brittiska öarna.

Kan sälja en av stjärnorna

Båda spelarna har fått indikationer om att de kan få lämna klubben nästa sommar, men bara en av dem i sådana fall. Det är ESPN som uppger att Real Madrid kan tänka sig att sälja spelarna, men endast en av dem då man inte vill tappa båda två, i alla fall inte samtidigt.

Spelarnas representanter har varit i kontakt med den spanska jätteklubben och hört sig för möjligheterna att deras klienter kan få lämna.

Premier League-spelare ersätter

Om någon av dessa spelare lämnar verkar Real Madrid ha ställt in siktet på eventuella ersättare. Eden Hazard Chelsea har det spekulerats mest om den senaste tiden, då han ska ha hamnat i en dispyt med José Mourinho och klubbledningen. En annan spelare som uppges kunna vara aktuell för Real Madrid är Arsenals superstjärna Alexis Sanchez. Chilenaren har imponerat även denna säsong i Premier League, och föga förvånande lockar han då till sig stort intresse.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply