Franska tidningen: ”Zlatan Ibrahimovic lämnar PSG i sommar”

En flytt från PSG kommer allt närmre

Det har spekulerats om länge nu ifall Zlatan Ibrahimovic kommer bli kvar i PSG efter den pågående säsongen, och mycket pekar på att svaret blir negativt. Nu får ryktena medhåll från en av Frankrikes största sporttidningar, L’Equipe, som stämmer in i uppgifterna om att en flytt är nära.

Zlatan Ibrahimovic är namnet på att alla svenska fotbollsälskares läppar för tillfället, efter att han bidrog otroligt mycket till att det svenska landslaget skulle kvalificera sig till fotbolls-EM i Frankrike nästa år. Frankrike är annars ett land som han uppges lämna nästa sommar, då hans kontrakt med storklubben PSG går ut efter säsongen. Tidningarna menar att han inte kommer att förlänga med huvudstadsklubben, utan att han blickar vidare mot nya utmaningar.

Tveklöst att han inte stannar i PSG

Nu får rapporterna extra bränsle då den berömda franska sporttidningen L’Equipe nu rapporterar om att det är ”tveklöst” att han inte kommer att stanna i Paris Saint-Germain efter den pågående säsongen. Han kommer att nobba kontraktserbjudandena från PSG – om han nu får några.

Kan hamna i Milan eller MLS

Han har tidigare placerats i italienska AC Milan, där han spelade mellan åren 2010-2012. Där gjorde han 56 mål på 85 matcher för den forne toppklubben. Italienarna ska vilja storsatsa för att ta sig tillbaka till toppen av Serie A, och ska då vilja ta tillbaka Ibrahimovic som sköt laget till ligaguld säsongen 2010/2011.

Annars placeras han mycket i MLS, då han uppges vilja bygga på sitt varumärke på den andra sidan av Atlanten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply