Topp 10: Bäst betalda spelarna i Serie A

Spelarna som tjänar mest i Serie A

Vilka spelare tjänar bäst i Serie A? Vilka fotbollsspelare har högst lön i Italien? Det är frågor man ofta ställer sig när man talar om de sjuka löner som finns i Italien med lag som Juventus och Inter som har råd att betala väldigt höga löner. Även Roma och AC Milan har hakat på trenden att betala höga summor i lön till sina nyckelspelare, men de är inte ens i närheten av andra ligors storklubbar som Real Madrid och Barcelona, eller Manchester City och Chelsea. I denna lista går vi genom de 10 högsta lönerna i Serie A med vilka spelare som tjänar bästI italienska storklubbar tjänar fotbollsspelare enormt mycket pengar, och sett till resten av världen är stjärnorna i Serie A bland dem som tjänar mest i världen.

Serie As bäst betalda spelare

I denna lista tittar vi på vilka som tjänar bäst i den engelska högstaligan, men om du vill kan du även kika in andra intressanta listor som Allsvenskans bäst betalda spelare, Bäst betalda fotbollsspelarna 2015 och de bäst betalda damfotbollsspelarna.

Du kan spetsa din allmänbildning med dessa listor, men om ingen av dessa intresserar dig kan du hitta massvis av listor här.

Spelarna med högst löner i Italien – vilka tjänar bäst i Serie A?

Vår lista med spelare som tjänar mest i Serie A utgår ifrån fotbollsspelarnas årslöner som anges i euro.

10. Mohamed Salah (Roma) – 3.5 miljoner euro

9. Mario Mandzukic, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio (Juventus) – 3.5 miljoner euro

8. Carlos Bacca (AC Milan) – 3.5 miljoner euro

7. Geoffrey Kondogbia (Inter) – 3.5 miljoner euro

6. Sami Khedira (Juventus) – 4 miljoner euro

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply