Real Madrid utmanar Liverpool om Julian Brandt

Real Madrid utmanar Liverpool om Julian Brandt

Uppges vara intresserade av mittfältaren

Real Madrid rapporteras vara intresserade av att utmana Liverpool om Bayer Leverkusens mycket lovande yttermittfältare Julian Brandt, som visade upp sig nu senast i Champions League-mötet med Atlético Madrid.

Real Madrid har ständigt ögonen öppna när det kommer till nya värvningar, och trots att de har riktiga stjärnor likt Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och James Rodriguez på sin lönelista är de fortfarande öppna för att ta in nya och unga talanger. De värvade bland annat Martin Ödegaard, den då 16-årige norske talangen, som aldrig fick spela med a-laget men ändå tjänade mer än många andra stora stjärnor under sin tid i Los Blancos.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mail att den spanska huvudstads-klubben är intresserade av att utmana framförallt Liverpool om tyska Bayer Leverkusens mittfältsstjärna Julian Brandt. Den blott 20-årige vänsteryttern har haft en strålande säsong och imponerat stort, bland annat rapporteras även Manchester United, Juventus och Manchester City vara intresserade av den unge tysken.

Den 20-årige mittfältaren spelade under gårdagen i Bayer Leverkusens Champions League-möte mot Atlético Madrid och gjorde en bra match, där tyskarna föll mot spanjorerna med 4-2 i det första mötet i Tyskland. Real Madrid uppges ha haft scouter på plats som höll nära koll på Brandt och trots det negativa resultatet mot honom gjorde mittfältaren själv en bra insats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply