Liverpool utmanar Juventus och City om Julian Brandt

Liverpool utmanar Juventus och City om Julian Brandt

Kan slå till på mittfältaren

Liverpool ryktas vara beredda att utmana Juventus och Manchester City om chansen att värva Bayer Leverkusens mittfältare Julian Brandt, den blott 20-årige talangen som redan har spelat med Tysklands a-landslag.

Bayer Leverkusens Julian Brandt är ett namn för framtiden, men redan nu har han lyckats göra sig ett namn. För den unge yttermittfältaren började allting i SC Borgfeld, men det drog igång på riktigt när mittfältaren gick till VfL Wolfsburgs ungdomsakademi, där han gjorde bra ifrån sig och 2014, efter två år hos ”Die Wölfe”, värvades han av Bayer Leverkusen under januarifönstret. I den tyska toppklubben har mittfältaren gått från klarhet till klarhet och har jobbat sig in i laget och får numera spela flertalet 90 minuters matcher och har hittills bidragit med ett mål och två assists.

Nu skriver den engelska tidningen Daily Express att mittfältaren, som tidigare har kopplats ihop med toppklubbarna Juventus och Manchester City, nu även jagas av Merseysideklubben Liverpool. Den engelska toppklubben skall enligt uppgifter vara beredd att gå in och kämpa om den tyske mittfältaren, som sitter på ett kontrakt med den tyska storklubben till juni 2019. Det uppges att mittfältaren kan komma att lämna för ungefär 22 miljoner euro.

Den blott 20-årige yttern blev inte uttagen till Tysklands EM-trupp i somras, men fick en chans att åka med till Rio de Janeiro för att spela OS med det tyska U23-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply