Manchester United jagar Hakan Calhanoglu och Julian Brandt

Manchester United jagar Hakan Calhanoglu och Julian Brandt

Riktar blickarna mot Bayer Leverkusens duo

Manchester United fortsätter att kopplas ihop med olika spelare. Klubben ska nu vara på jakt efter Hakan Calhanoglu och Julian Brandt, enligt Daily Mirror.

För att nå topp fyra i Premier League sägs det att Manchester United är på värvningsjakt. Inför tranferfönstret i januari har klubben kopplats ihop med flera potentiella nyförvärv. Till exempel har det ryktats om att engelsmännen är redo att lägga ett bud på Isco och att man även jagar Edinson Cavani. Nu påstås det att klubbledningen på Old Trafford riktar sina blickar mot BundesligaUnited vill plocka in Hakan Calhanoglu och Julian Brandt från Bayer Leverkusen, uppger Daily Mirror.

Det talas om att United har skickat några av sina scouter till Leverkusens senaste matcher. De spelarna man ska ha kollat mest på är Calhanoglu och Brandt.

United verkar dock få konkurrens i sin jakt på de två spelarna. Även TottenhamChelsea och Everton hävdas vara intresserade av duon.

Även flera försäljningar?

Samtidigt som det fortsätter att ryktas om olika nyförvärv för United så uppges det även att klubben kan sälja spelare i vinter. Bland annat har det sagts att Tottenham jagar Memphis Depay. I går uppgavs det även att Anthony Martial kan flytta till Sevilla i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply