LISTA: Tio stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard

LISTA- Tio stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard

TOPP 10: Stjärnorna som tjänar mindre än Martin Ödegaard

Martin Ödegaard lön? Hur mycket tjänar Martin Ödegaard?  Vad tjänar Martin Ödegaard? Det är frågor som många ställer sig och svaret på frågan är att den lille norrmannen har en lön på 88.700 euro, i veckan. Martin Ödegaards årslön lägger alltså på närmre 4,7 miljoner euro, en fantasisumma som de flesta 17-åringar knappt vågar drömma om.

Real Madrid värvade den norske pärlan i januari 2015 för att spela i Castilla och få erfarenhet av den spanska andraligan för att sedan flyttas upp till A-laget. Ett av problemen var dock att efter endast några månader i klubben stod det klart att laget flyttades ner till tredjedivisionen och under tiden där har supertalangen inte kunnat visa vad han går för.

Även om det inte går precis som spelaren tänkt sig lyckades hans pappa få till ett otroligt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben som gav sonen en lön på 88.700 euro i veckan, vilket blir en årslön på närmare 4,7 miljoner euro. Många vet redan svaret på frågan vad tjänar Martin Ödegaard och nu kommer vi ta en titt på hur hög lönen egentligen är, om man jämför med andra spelare.

Tio stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard

Martin Ödegaard lön 2017

Real Madrids lönelista 2017/2018 är en av de högsta i världen och det är ingen överraskning då man tjänar otroliga summor varje år. Nedan kommer vi nu att gå igenom tio spelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard.

Ta gärna en titt på följande listor efter att du klickat dig igenom denna.

Stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard

10. Philippe Coutinho

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WEST BROM

På tionde plats hittar vi Liverpools trollkarl Coutinho som hade en veckolön på 83.000 euro när Ödegaard skrev på för Madrid, vilket är drygt 5.700 euro mindre än vad norrmannen håvar in från Real Madrid.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 Comment

  1. ToreBear

    11 augusti, 2017 at 00:14

    Den lønnen hans blir større for hver gang noen skriver om den. Faktum er vel at de høye lønningene sannsynligvis er beregnet på A lags spill for Madrid. Det vil si at han har fått maks ukeslønn 2 ganger….

    Forøvrig tror jeg maks lønna hans ligger på i underkant av 40.000 euro per uke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply