bet365

Real Madrid självsäkra på Brahim Diaz-övergång

Real Madrid självsäkra på Brahim Diaz-övergång

Real Madrid nära köpa 19-åringen

Trots den tuffa starten på säsongen är inte Real Madrid oroliga för att kunna värva in talangen.

Real Madrid har inte alls haft den start på La Liga som man hoppats på. För närvarande ligger man på sjätte plats i ligatabellen och i den senaste omgången förlorade man med hela 3-0 på bortaplan mot Eibar. Det har pratats om att flera spelare kan vara på väg till hos marängerna och ett av de är Brahim Diaz.

Spelaren har under den senaste tiden slagit igenom i Manchester City men då Diaz inte är övertygad om att förlänga sitt utgående kontrakt vill Real Madrid passa på att knyta till sig 19-åringen. Det är radiostationen Cadena SER som informerar om att marängerna vill hämta in Diaz efter säsongen.

Då blir övergången klar

TITTA: Real Madrid löner

Det lär dock dröja fram till nästa sommar förrän affären kan bli klar. Det rapporterar bland annat Daily Mail, samt framför allt spanska Marca.

Och Real Madrid verkar inte oroa sig för de sportsliga framgångarna som inte varit de bästa, för laget. De verkar ändå ha självsäkerheten som en etablerad storklubb, och därför verkar vi kunna vänta oss en Brahim Diaz i Real Madrid från och med nästa säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply