Bekräftar: Barcelona öppnar för att värva tillbaka Neymar

Bekräftar: Barcelona öppnar för att värva tillbaka Neymar

Neymar tillbaka till Barca?

Spelaren som lämnade FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain sommaren 2017 kan vara på väg tillbaka till Spanien. Det bekräftas under onsdagskvällen.

Guillermo Amor som är direktör för institutionella relationer i FC Barcelona säger i en intervju till spansk tv att Neymar är ett alternativ efter säsongen. Det är i en intervju med Movistar Liga de Campeones efter Barcas match mot PSV Eindhoven som Amor uttalar sig om brassen.

– Neymar återvänder till Barcelona? Allt kan hända, säger Amor.

Det hela har nu börjat diskuteras ännu mer i spansk press och det återstår att se om brassen återvänder till Camp Nou eller inte. Neymar ska dock inte vara nöjd med livet i den franska huvudstaden men har fortfarande ett par punkter som måste lösas innan en flytt kan bli av. Bland annat att Neymar tar tillbaka den stämningsansökan han skickade in i samband med spelarens flytt från klubben tillsammans med att brassen går ut offentligt och säger att han vill återvända.

Flera spelare som bland annat Messi, Rakitic, Ter Stegen och Rafinha har uttalat sig positivt om en återkomst för brassen som troligtvis skulle ansluta nästa sommar om en flytt kommer att bli av. Det mesta tyder på att FC Barcelona kommer betala 220 miljoner euro för spelarens tjänster.

Superstjärnan ser även ut att behöva sänka sin lön vid en flytt. Neymars lön är en av de högsta i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365