Uppgifter: Marco Asensio vill lämna Real Madrid

Uppgifter: Marco Asensio vill lämna Real Madrid

Asensio flyttar från Madrid?

Spanjoren ska inte vara nöjd med med sparsamma speltiden samtidigt som Real Madrid befinner sig i kris. Nu sägs han välja flytta från Santiago Bernabeu i vinter.

Marco Asensio började spela för Real Madrid säsongen 2016/2017 och slog då igenom direkt. Mittfältaren från Mallorca var med i flera av lagets största matcher och många såg 22-åringen som ett namn som kunde bli ett av de största. Under det senaste året har det dock inte varit lika framgångsrikt för Asensio tillsammans med Real Madrid. Efter att Cristiano Ronaldo lämnat klubben har det blivit allt tyngre för marängerna och för närvarande ligger på man på sjätte plats i tabellen. Nu sägs Asensio inte vara nöjd med sitsen i Real Madrid och ska vara öppen för att röra på sig.

Det är brittisk press som kommer med uppgifter om att spelaren som är född 1996 är jagad av flera lag. Det är framför allt toppklubbar från Premier League som sägs vilja knyta till sig Asensio. Närmare bestämt är det Arsenal, Chelsea och Liverpool som ska vara mest intresserade av spelarens tjänster.

Asensio har kontrakt med Real Madrid som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. Vad det skulle komma att kosta att köpa loss spelaren är dock oklart.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply