Rafael Benítez optimistisk – vilar Real Madrids storstjärnor

Malmö FFs hopp – Real Madrid vilar flera stjärnor

MADRID. På måndagsförmiddagen höll Real Madrid presskonferens där Rafael Benítez fick svara på frågor om bland annat roteringar, fiaskot i Copa del Rey och matchen mot Malmö FF.

På tisdagskvällen möter Malmö FF ett reservbetonat Real Madrid på Estadio Santiago Bernabéu. Det står klart att spanjorerna kommer att vila flera stjärnor och ser matchen som ett tillfälle för spelare att återhämta sig från skador.

– Vi har haft och har många skador och därför kommer vi att spela med killar som är på väg tillbaka. Den enda Castilla-spelaren som vi kommer att ta med är Marcos Llorente, men han räknar jag inte som B-lagsspelare då han alltid tränar med oss. Martin Ödegaard kommer inte att vara med, då de spelare som återhämtar sig kommer att spela, och det finns inte plats för fler spelare, säger den spanske tränaren som säger att man kommer rotera en hel del, men att man inte underskattar tisdagens motståndare.

– Detta är en match där vi kan rotera, men vi måste även vinna. Vi kommer att vila några spelare så de är utvilade till helgens match mot Villarreal, bekräftar Benítez.

”Ingen viktig match”

Under den senaste tiden har det varit turbulens i klubben då man inte nått upp till fansens förväntningar och många spelare har underpresterat, men mot Malmö vill man få höja självförtroendet.

– För att övertyga fansen måste vi spela precis som vi gjorde mot Getafe, fast i 90 minuter istället för i 45. Vi vill vinna mot Malmö och höja vårt självförtroende. Det är ingen viktig match, men att vinna skulle stärka oss ytterligare.

Spanjoren bekräftade även att Sergio Ramos missar matchen på grund av skada, han kan dock vara tillbaka till helgens match mot Villarreal.

Real Madrids trupp till mötet med Malmö FF

Målvakter: Casilla, Rubén Yáñez och Álex Craninx.
Försvarare: Pepe, Nacho, Marcelo, Arbeloa och Danilo.
Mittfältare: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Cheryshev, Isco och Marcos Llorente.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez och Jesé.

Läs mer om Real Madrid – Malmö FF

Åge Hareide: “Tror på avancemang in i det sista”
Bekräftat: Real Madrid diskvalificerade från Copa del Rey
Real Madrid-Malmö FF stream gratis – streama Real-MFF live gratis!
Johan Wiland ut på bår – Real Madrid-möte i fara
OFFICIELLT: Åge Hareide lämnar Malmö FF – han kan ersätta
Åge Hareide lämnar Malmö FF – ersättare jagas
Malmö FFs oro – Wilands läge har inte blivit bättre

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply