Liverpool kommer allt närmre värvning av Dani Ceballos

Liverpool kommer allt närmre värvning av Dani Ceballos

Ceballos till Liverpool i sommar?

Spelaren som knappt fått någon speltid alls under säsongen ser ut att lämna Real Madrid. Enligt brittisk press ska en överenskommelse med Liverpool komma allt närmre.

Dani Ceballos lämnade den gångna sommaren Real Betis för att skriva på för Real Madrid. Tillsammans med spelare som Theo Hernández och Marcos Llorente skulle den unge mittfältaren försöka ta sig en startplats hos marängerna. Ceballos har dock inte alls varit i närheten av att få någon vidare speltid och totalt har det blivit 237 minuter i La Liga. Flyttryktena har blivit allt mer intensiva under de senaste månaderna och nu skriver brittisk press att en flytt nu ser ut att bli av. Det är framför allt Liverpool som det ryktats friskt om och nu kan en övergång till Anfield bli verklighet.

Det är Daily Mirror som skriver i sin fredagsupplaga att Liverpool är nära att komma överens med Dani Ceballos om ett fyraårskontrakt. Den spanske U21-landslagsspelaren finns inte med i Zinedine Zidanes planer inför den kommande säsongen och kan därför lämna under sommarens transferfönster. Liverpool sägs vara så gott som överens med spelaren men de båda klubbarna måste även förhandla fram en övergång.

Dani Ceballos kom till Real Madrid sommaren 2017 och har kontrakt med marängerna till och med sommaren 2023. Den spanska huvudstadsklubben betalade 16,5 miljoner euro för andalusiern när han anslöt från Real Betis. Hur mycket Liverpool skulle komma att betala är fortfarande oklart.

SE ÄVEN: Liverpool i kamp med Barcelona om succéspelaren

SE ÄVEN: Monaco-stjärnan kommer kosta Arsenal och Liverpool dyrt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365