Wenger vill göra sig av med duon i sommar

Wenger vill göra sig av med duon i sommar

Arsenal-duon kan lämna efter säsongen

Enligt brittisk press ska Arsene Wenger inte ha de båda spelarna i sina planer inför nästa säsong och kommer därför släppa de under sommarens transferfönster.

Arsenal har under 2018 inte gått särskilt bra, i alla fall inte om man ser till Premier League. Laget ligger för närvarande på sjätte plats i den engelska högstadivisionen och skulle man inte vinna Europa League blir det inget spel i Champions League den kommande säsongen. Gunners har eller inte vunnit någon bortamatch i ligaspelet sedan årsskiftet. Den senaste vinsten kom mot Crystal Palace den 28 december där Alexis Sánchez stod för två mål men efter det har det tagit stopp. Wenger ska inte vara nöjd med flertalet spelare i truppen och nu planerar fransmannen att skeppa iväg spelare han inte räknar med till nästa säsong.

Det finns flertalet namn som Arsenal kommer att sälja under sommarens transferfönster men två av de största är Shkodran Mustafi och Granit Xhaka. Arsene Wenger ska inte ha något förtroende för de spelarna och enligt brittisk press är de båda inne på sin sista tid i klubben. Totalt har det blivit två säsonger i klubben efter att båda anslutit under sommaren 2016 från Valencia respektive Borussia Mönchengladbach.

Båda spelarna sitter på kontrakt till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Legendaren kan ta över efter Wenger

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply