Manchester United vill köpa Ter Stegen i sommar

Manchester United vill köpa Ter Stegen i sommar

Ter Stegen till United?

Den tyske målvakten finns på Manchester Uniteds radar om man säljer David De Gea under sommarens transferfönster.

Målvaktssituationen i Manchester United har under de senaste åren inte varit helt klar. Det är David De Gea som stått mellan stolparna men då spanjoren sags vilja lämna för spel i Real Madrid har United börjar leta ersättare. Tidigare har det pratats om Jan Oblak från Atlético Madrid och Gianluigi Donnarumma från AC Milan som två potentiella ersättare till De Gea men så ser det inte ut att bli. I detta nu ser Oblak ut att stanna i den spanska huvudstadsklubben samtidigt som Donnarumma sägs komma allt närmre. United har nu istället riktat blickarna mot ett nytt och enligt spansk media vill man knyta till sig Marc-André Ter Stegen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Det är Don Balón som kommer med uppgifter om att Manchester United vill betala Ter Stegens klausul under det kommande transferfönstret. 25-åringen sitter på ett kontrakt med Barca till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 180 miljoner euro. United sägs dock vara beredda att betala vad som krävs för att värva tysken om man skulle tappa David De Gea efter säsongen.

Manchester United ligger för närvarande på andra plats i Premier League. Detta med fyra poäng ner till Liverpool på tredjeplatsen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply