James Rodríguez till attack mot Real Madrid

James Rodríguez till attack mot Real Madrid

James Rodríguez kritiserar Real Madrid och klubbens fans

Spelaren intervjuades efter Colombias match mot Ecuador inatt och säger enligt Diario AS att han känner sig mer hemma i Colombia än i Real Madrid.

Säsongen 2015/2016 har inte varit särskillt bra för varken Isco eller James Rodríguez, det har pratats mycket om en försäljning av de båda stjärnorna då deras insatser och attityd inte varit den bästa sen i somras då Rafael Benítez tog över tränarposten. Trots tränarbyte där Zinedine Zidane tog över ansvaret för spelartruppen har spelarnas insatser inte förbättrats och vid de tillfällen som James Rodríguez varit på landslagsuppdrag har colombianen alltid skickat ett indirekt meddelande till Real Madrid.

I natt spelade mittfältaren med sitt Colombia mot Ecuador och efter matchen tvekan han inte på att ge en känga till sin klubb och fansen.

– I Colombia spelar jag bra då alla stöttar mig. Det märks direkt när du har folk som tror på dig och stötta dig, jag är väldigt glad för tillfället.

Tidigare har även den före detta colombianske fotbollsspelaren Faustino Asprilla uttalat sig om spelarens situation i den spanska huvudstadsklubben.

– När Carlo Ancelotti var tränare visade han att han trodde på James vilket gjorde att han spelade på en hög nivå. Nu får han inte samma stöd och därför går det inte lika bra, sa den före detta spelaren som var i bland annat Parma och Newcastle.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply