AC Milan vill värva Mateo Kovacic från Real Madrid

AC Milan vill värva Mateo Kovacic från Real Madrid

Mateo Kovacic återvänder till Serie A?

Kroaten som kom till Real Madrid inför säsongen har inte fått den speltid som han förväntade sig och nu är flera klubbar intresserade av att köpa loss 21-åringen.

Konkurrensen i Real Madrid är stenhård. Med stjärnor som Isco och James Rodríguez på bänken på bänken får Mateo Kovacic inte heller speltid och denna säsong har det endast blivit sju starter för kroaten som anslöt till den spanska huvudstadsklubben i somras.

Kovacics tid i Real Madrid kan dock bli kortvarig och nu rapporterar italienska Corriere dello Sport att spelaren kan vara på väg att lämna för att återvända till Serie A. Enligt tidningen ska AC Milan vara beredda att köpa loss spelaren som tidigare spenderat två säsonger i stadsrivalen Inter. Man är dock inte ensamma om att vara intresserade för spelaren som är född i Österrike. Enligt Diario AS ska Tottenham Hotspur vilja köpa loss spelaren samtidigt som andra mindre klubbar har anmält sitt intresse för stjärnan.

Skulle Milan inte lyckas köpa loss Kovacic finns även en möjlighet att man köper Franco Vázquez från Palermo vars prislapp ska ha sänkts till drygt 20 miljoner euro.

Vill rensa spelartruppen i sommar

Totalt är 18 spelare på tapeten när man diskuterar spelartruppen inför den kommande säsongen. Enligt La Gazzetta dello Sport kommer Abate, Antonelli, Bacca, Bonaventura, Donnarumma, Kucka, Locatelli, Montolivo och Romagnoli att fortsätta i klubben medan. De som är tveksamma till spel på San Siro nästa säsong är Abbiati, Bertolacci, Calabria, De Sciglio, Honda, Menez, Niang, Poli och Zapata samtidigt som tidningen skriver att Alex, Balotelli, Boateng, Diego López, Ely, José Mauri, Luiz Adriano och Mexes kommer att lämna klubben med all säkerhet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply