Real Madrid vill sälja Isco och James Rodriguez

Real Madrid vill sälja Isco och James Rodriguez

Florentino Perez är missnöjd med spelarna

Real Madrid vill sälja Isco och James Rodriguez då klubbledningen är missnöjd med spelarnas insatser, uppger Football Espana.

För två veckor sedan rapporterades det om att Isco och James Rodriguez är med på Real Madrids svarta lista. Nu verkar det som att båda spelarnas framtid på Santiago Bernabeu hänger löst.

Enligt Football Espana har den spanska klubben nu beslutat sig för att man vill sälja de två spelarna i sommarens transferfönster. Real kommer erbjuda spelarna till andra klubbar, då det uppges att presidenten Florentino Perez är väldigt missnöjd över spelarnas insatser den här säsongen. Det sägs att Perez tycker att Rodriguez inte har presterat så som man kan förvänta sig av en spelare som kostade 80 miljoner euro och att Isco inte har tagit chansen under Zinedine Zidane.

I och med att det ryktats om att de båda spelarna kan lämna den spanska storklubben börjar det nu spekuleras om var de två spelarna kan hamna om så blir fallet. Det har tidigare hävdats att Bayern München och Manchester United gör upp om James Rodriguezsamtidigt som Juventus närmar sig IscoManchester City ska också vara intresserat av att värva Isco, och klubbens kommande tränare Pep Guardiola sägs vara villig att spendera 45 miljoner euro för att locka spelaren till England.

Isco värvades av Real sommaren 2013, efter att ha imponerat för La Liga-konkurrenten Malaga. Ett år senare värvades även Rodriguez till Santiago Bernabeu, efter att han gjort väldigt bra ifrån sig i VM 2014. Nu verkar det som att de båda kan tvingas lämna klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply