Här kan Real Madrids supertalang hamna

Här kan Real Madrids supertalang hamna

Vinicius Jr kan lånas ut

I somras anlände han, Vinicius Jr, blott 18 år till Real Madrid från sin brasilianska klubb Flamengo. Men nu kan han lämna.

Dock bara på lån. För Real Madrid, som betalade nära 400 miljoner kronor för sin blivande(?) superstjärna kommer behöva speltid. Han fick luftas lite i laget under försäsongen, men har sedan dess bara spelat i b-laget Castilla.

Nu finns det dock chansen till att få testa på lite a-lagsfotboll på allvar. Men för att låta anfallaren stanna så nära som möjligt så kommer han dock att bo kvar och spela i den spanska huvudstaden.

Leovegas

Till Leganes eller Rayo?

LÄS MER: NHL TV-tider

För Vinicius så handlar det om att få ordinarie speltid och lära sig La Liga. Därför är nykomlingen Rayo Vallecano eller Leganes två klubbar som vill värva brassen. Båda klubbarna ligger i stadens södra utkanter, och kommer att kämpa för att behålla kontraktet.

Därför ser Real Madrid det här som en utmärkt lösning, samtidigt som spelaren får chansen till att lära sig känna Madrid, och inte hamna allt för långt bort. De här två klubbarna lär inte heller veta ett hot för Marängerna. Det då de väntas slås om nytt kontrakt, medan Los Blancos bör kämpa om guldet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply