Uppgifter: Raphael Varane närmar sig flytt till Premier League

Uppgifter: Raphael Varane närmar sig flytt till Premier League

Varane till Premier League?

Enligt spanska uppgifter kan Raphael Varane vara inne på sin sista säsong i Real Madrid. Detta då han ryktas gå till Premier League inom kort.

Raphael Varane är ett namn det nästan alltid pratas om. Fransmannen finns på radarn hos flera storklubbar på de brittiska öarna och då det blivit sparsamt med speltid för Varane tillsammans med flertalet skador har det varit svårt för honom att ta en startplats på Estadio Santiago Bernabéu.

Nu skriver spansk press att fransmannen kan vara inne på sin sista säsong i La Liga och att en flytt till Premier League ligger närmst för mittbacken. Det är Manchester United med Jose Mourinho i spetsen som ska vara den klubb som visat störst intresse för spelaren, det skriver Diario GOL.

Uppgifter- Raphael Varane närmar sig flytt till Premier League

Mourinho har tidigare vid flertalet tillfällen bekräftat att han vill se Varane på Old Trafford och nu sägs man vara beredda att lägga en hög summa för att prova på nytt. Brittisk press har tidigare rapporterat att United erbjudit 100 miljoner pund för Varane, men att Real Madrid tackat nej.

Mourinhos plan är att värva in en mittback då lagets nuvarande försvarare inte riktigt håller den klass han letar efter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply