Uppgifter: Atlético vill höja Hernandez utköpsklausul

Uppgifter: Atlético vill höja Hernandez utköpsklausul

Nytt kontrakt för Lucas Hernández?

Vänsterbacken som under de senaste månaderna vunnit Europa League, VM och UEFA Super Cup kan komma att skriva på ett nytt kontrakt. Detta efter att intresse för spelaren.

Lucas Hernández har sedan debuten i Atlético Madrid gått från klarhet till klarhet. Fransmannen har utvecklats till en av världens bästa ytterbackar och imponerade stort på flertalet klubbar under sommarens VM-slutspel. Bland annat ska Manchester UnitedManchester City och Real Madrid anmält sitt intresse för att värva spelaren.

Hernández kritade på sitt senaste kontrakt så sent som i juli månad då han förlängde till och med sommaren 2024 och fick då en utköpsklausul på 80 miljoner euro. Trots att man höjde siffran med 30 miljoner euro ska framför allt Real Madrid ha erbjudit sig att betala vad som krävs för att köpa loss spelaren. Svaret har dock blivit ett blankt nej från Hernández sida och nu kan Atlético Madrid ge spelaren ett nytt kontrakt, igen.

Enligt den spanska tidningen Diario ASkommer man att erbjuda spelaren en högre lön samtidigt som utköpsklausulen höjs till 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: United och Real Madrid gör upp om Lucas Hernández

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply