NHL TV-tider – se NHL på TV – vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter 2018/2019!

NHL TV-tider & TV-sändningar i Sverige – vem sänder NHL på TV Sverige 2018/2019!

NHL TV-tider & TV-sändningar – vem visar NHL? Vem sänder NHL på TV i Sverige? Vilka kanaler visar NHL? NHL TV-rättigheter 2018/2019? Vem äger de svenska NHL TV-rättigheterna 2018/2019 ? Se NHL live här =>

NHL TV-tider - se NHL på TV - vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter

Vad krävs för att man ska kunna se NHL på TV i Sverige? NHL-säsongen är i full gång. Vilket lag kommer att ta hem Stanley Cup säsongen 2017/18? Blir det en svensk som får lyfta bucklan? Det har hänt de senaste tre säsongerna då vinnarna har varit Chicago Blackhawks och Pittsburgh Penguins (2), med bland annat Niklas Hjalmarsson, Carl Hagelin och Patrik “Bulan” Berglund. I den här artikeln går vi igenom var du kommer kunna se NHL live under säsongen.

EXTRA STOR BONUS EXTRA STOR BONUS NHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr/mån
1500 kr i NHL Bonus 2017/2018 + live streaming gratis hos Unibet 2000 kr i NHL 2018 bonus hos betfair Streama NHL 2017/2018 gratis? Här kan du streama NHL 2017/2018 live online!
Hämta bonus! Hämta bonus! Streama NHL live!

Vilka kanaler visar NHL? NHL TV-tider

NHL TV-tider? Vilka kanaler visar NHL på TV och live stream i Sverige 2018/2019? Nu är det klart vilka det blir som kommer sända NHL 2018/2019 på TV och live stream i datorn, tablett, ipad och mobilen.

NHL TV-rättigheter 2018/2019

Vem sänder NHL på TV i Sverige? Vilka äger NHL 2018/2019 TV-rättigheter? I Sverige så är det Viasat som äger NHL 2018/2019 TV-rättigheterna och de kommer sända den nordamerikanska topphockeyn fram till säsongen 2021. De första sändningarna i NHL för MTG-huset gjorde säsongen 2009, vilket kommer innebära att de vid 2021 har sänt NHL i 12 år. Dessutom lär det blir fler år då de flesta är överens om att Viasats hockey-sändningar håller hög kvalitet, och MTG sägs vara benägna att hålla hårt om sina NHL-rättigheter.

Som nämnts ovan så är det Viasats kanaler som visar NHL på TV i Sverige. Viasat har vunnit kampen om TV-rättigheterna och TV-sändningarna för den emotsedda NHL hockeyn i Sverige. Nu är det spikat och klart att Viasat sänder NHL på TV i Sverige genom sina svenska kanaler Viasat Hockey och genom Viaplay live stream.

NHL TV-tider - se NHL på TV - vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter 2017:2018

NHL TV-sändningar – vilka kanaler sänder NHL på TV & live stream 2018/2019?

NHL TV-tider? I Sverige sänds NHL i Viasats kanaler. Samtliga matcher sänds direkt i Viasat och Viaplay.

NHL 2018 Viasat? Det är Viasat som kommer visa hela turneringen, något man gör på Viasat Hockey som är en kanal som ingår Viasat Sports utbud. Har du inte möjlighet att ratta in Viasat Sport kan du alltid se en via Viaplay-appen som finns till Smart-tv, dator, smartphone, tablet m.fl. Viaplay gör att du kan se NHL var du vill och helt efter dina egna villkor. Oavsett om du är hemma, i sommarstugan, på bussen eller av någon anledning inte har en tv nära till hands.

NHL TV-tider - se NHL på TV - vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter 2017:2018!

Vilka kanaler sänder NHL?

Vilka kanaler sänder NHL? Viasats kanaler sänder NHL till 2021. NHL rättigheter Viasat? Viasat Hockey NHL rättigheter? När det gäller NHL kommer Viasat att fortsätta sända i minst fyra år till, framtill 2021. Det mesta talar dock för att MTG-huset kommer köpa upp rättigheterna då de sänt NHL sedan 2009 och har storsatsat på den nordamerikanska hockeyn. Framför allt eftersom hockey är en av de största sporterna i Sverige, och historiskt sett har det funnits många svenskar i NHL – och än idag finns det en hel del NHL-proffs från Sverige i både USA och Kanada, från norr till syd, från öst till väst.

Svenskar i NHL genom tiderna

Den förste svensken i NHL var tidigt ute, han flyttade till Kanada redan på 30-talet, och blev förstås en förebild för många unga killar som ville spela hockey. Han gjorde i Ottawa Senators under säsongen 1932/33, men sedan blev det hemresa till Sverige igen. Efter honom dröjde det över 30 år innan en svensk skulle spela hockey i NHL igen, men det var inte förrän 1973 som det verkligen skulle bli aktuellt för svenskar att åka över till Nordamerika.

Då hade Börje Salming från Salmi tagit Kanada med storm när han blivit en riktig profil i Toronto. Hans karriär gick vidare till Detroit Red Wings men det var framför allt i Toronto Maple Leafs som svensken blev en riktig stjärna – och fansen i Air Canada Center minns honom fortfarande.

Börje slog igenom -73, och på 80-talet började svenskarna vallfärda till USA och Kanada. Stornamn som Pelle Lindbergh, Kent Nilsson, Mats Näslund och Håkan Loob blev stjärnor på andra sidan Atlanten, och de inspirerade hockeyspelare i flera generationer framöver. Se hela NHL på Viaplay!

För på 90-talet kom ett av de största namnen inom svensk hockeyhistoria – Peter Forsberg –  att börja spela i NHL och även Mats Näslund, Markus Näslund, åkte med honom. Under den här epoken fanns det dock många stjärnor, och de största var såklart Niklas Lidström, Daniel Alfredsson och Mats Sundin, utöver “Foppa” och Näslund.

NHL TV-tiderNHL TV-sändning & TV-rättigheter - se NHL på TV Sverige!

Talangerna har fortsatt lämna Sverige och SHL (förut Elitserien) för att testa lyckan i de nordamerikanska lagen. Under 2000-talet har Henrik Zetterberg, Henrik Lundquist, tvillingarna Henrik och Daniel Sedin samt Niklas Bäckström gjort bäst ifrån sig, och du kan se de spela live i NHL tillsammans med de blivande svenska stjärnorna.

För visst finns det gott om nya svenska talanger. Förutom namn som John Klingberg och Filip Forsberg, som redan etablerat sig i NHL, finns det också blivande stjärnor som idag ses som stora talanger. Bröderna William och Alexander Nylander – söner till Michael Nylander, känd svensk hockeyspelare, är redan draftade och på god väg att göra sig namn i USA och Kanada.

Dessutom kommer det gå svenskar tidigt i NHL-draften i år. Erik Brännström från HV71, Elias Pettersson i Timrå, Lias Andersson, HV71, och Timothy Liljegren ifrån Rögle är fyra namn som nämns inför draften i sommar, efter att NHL-säsongen är över och Stanley Cup-vinnaren korats. Det blir förstås spännande att se vilka som hamnar i NHL till nästa säsong. Framför allt Timothy Liljegren ses som en talangfull back och väntas gå redan topp 5 i draften.

All info om odds på NHL hittar du här =>

EXTRA STOR NHL-BONUS EXTRA STOR VM-BONUS NHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr/mån
NHL TV Tider NHL TV-Tider 2018 2019 NHL TV rättigheter
Hämta bonus! Hämta bonus! Streama NHL live!

Nya svenska stjärnor i NHL

Det kommer förstås att bli väldigt spännande att följa NHL. De svenska spelarna rent generellt. Men kanske framför allt några av de yngre förmågorna. Vi vet ju att det finns en hel del att följa. Till exempel Rasmus Dahlin.

För Lidköping-sonen är den förste draftettan på länge från Sverige. Senast en svensk blev draftad som nummer ett i NHL så hette han Mats Sundin. Det har bland annat gett Rasmus Dahlins lön ett rejäl skjut i rätt riktning. Men det mest intressanta bli ju förstås att se hans karriär.

Kan unge Dahlin får Buffalo Sabres att vakna till liv igen? Vi vet att den nordamerikanska klubben har haft det tufft det senaste. Just därför kan en ung svensk vara vad de behöver. Just det här blir alltså väldigt intressant att följa. Kanske får vi se en av Sveriges bästa spelare för framtiden? Det är i alla fall vad många tror. Men låt oss se vad Dahlin själv kan visa upp.

Läs mer om hockey på Silly Season Sverige – NHL TV-tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply