Gareth Bale förlänger med Real Madrid?

Gareth Bale förlänger med Real Madrid?

Ryktas stanna till 2021

Enligt Football Espana kommer Gareth Bale att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid inom en snar framtid.

Gareth Bales vara eller icke vara i Real Madrid har länge varit osäkert. Det har spekulerats om att Real Madrid överväger att sälja Bale, och bland annat Manchester United ska ha lagt ett bud på honom. Nu verkar det dock som att walesaren kommer att stanna i Spanien.

Enligt Football Espana talar det mesta för att Bale förlänger sitt kontrakt med den spanska storklubben. Det nya kontraktet kommer att sträcka sig till 2021 och göra spelaren till den näst bäst betalda i Real Madrids spelartrupp bakom Cristiano Ronaldo. Det sägs att förhandlingarna mellan Bale och klubben kommer att inledas i början av nästa säsong, och Reals klubbledning ryktas vara väldigt säker på att walesaren kommer att skriva på det nya kontraktet.

Bale anlände till den spanska huvudstaden under sommaren 2013 och är inne på sin tredje säsong i Real. Under sin tid i klubben har han varit med och vunnit Champions LeagueCopa del ReyVM för klubblag och den Europeiska Supercupen. Under helgen Slog Bale även ett rekord, då han passerade Gary Lineker och blev den bästa brittiska målskytten i La Ligas historia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply