Liverpool vill värva Alvaro Morata

Liverpool vill värva Alvaro Morata

Jagar Juventus anfallare

Liverpool är på jakt efter Juventus spanska anfallare Alvaro Morata, uppger Daily Mirror.

Alvaro Moratas framtid i Juventus fortsätter att vara osäker, då spelaren omgärdas av flyttrykten. Det har bland annat spekulerats om att Arsenal har inlett samtal med Alvaro Morata och Manchester United har ryktats jaga spanjoren. Dessutom har det hävdats att spelarens gamla klubb Real Madrid vill köpa honom – för att sälja honom och på så sätt tjäna pengar på affären. Nu har ett nytt rykte om en potentiell flytt uppstått.

Den här gången handlar det om Liverpool. Enligt Daily Mirror vill den engelska storklubben värva Morata för att ersätta den nuvarande anfallaren Christian Benteke, som Liverpools tränare Jürgen Klopp vill sälja i sommar. Liverpool ryktades lägga ett jättebud på Morata redan i årets januarifönster, men då tackade Juventus nej till en affär.

Liverpool tror dock att det skulle vara möjligt att värva spanjoren i sommar, då det har sagts att anfallaren inte är helt nöjd med sin speltid i Turin. Morata har hoppat in och ut ur startelvan den här säsongen, bland annat på grund av Paulo Dybalas framträdande insatser för Juventus.

Morata är inte den enda spelaren som Liverpool vill värva. Den här säsongen har varit en besvikelse och laget ligger för närvarande på plats nio i Premier League. På grund av detta vill man värva ett antal spelare i sommar för att se till att nästa säsong blir bättre. Det har bland annat sagts att Mario Götze är nära Liverpool och att Liverpool är intresserat av Fernando.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply