Liverpool intresserat av Fernando

Liverpool intresserat av Fernando

Vill värva Manchester Citys mittfältare

Liverpool jagar Fernando från Manchester City, uppger Daily Mirror.

Liverpool är på jakt efter ett antal nyförvärv i sommarens transferfönster, för att se till att den kommande säsongen blir mer framgångsrik än den nuvarande. Det har spekulerats om att Yohan Cabaye är på väg till Liverpool och att Liverpool jagar Arsenal-stjärna. Nu verkar det som att den engelska klubben vill värva ännu en spelare.

Den här gången handlar det om en eventuell värvning av Manchester Citys mittfältare Fernando, uppger Daily Mirror. För att få Manchester City att släppa Fernando till Anfield sägs Merseyside-klubben vara villig att spendera tio miljoner pund. Liverpool tror att en värvning av spelaren skulle vara möjlig då det ryktas om att mittfältaren är en av de spelare som kommer att tvingas lämna Etihad Stadium när Pep Guardiola blir tränare.

Liverpool är dock inte den enda klubben som vill värva Fernando. Hans före detta klubb Porto försöker locka tillbaka spelaren till Portugal, där han spelade mellan 2007 och 2014. Under tiden i Portugal blev Fernando känd som en stabil mittfältare, vilket senare ledde till att han blev såld till City sommaren 2014. Brasilianaren har tidigare även spelat för moderklubben Vila Nova och varit utlånad till Estrela Amadora i Portugal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365