Cristiano Ronaldo nära förlängning med Real Madrid

Cristiano Ronaldo nära förlängning med Real Madrid

Real Madrid vill förlänga Cristiano Ronaldos kontrakt

Enligt spansk media ska den spanska huvudstadklubben bestämt sig för att förlänga kontraktet med Cristiano Ronaldo ytterligare två år.

Cristiano Ronaldo är nära att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid, det rapporterar El Confidencial som rapporterar att man inledde förhandlingarna för drygt en månad sen och målet är att förlänga spelarens kontrakt till och med sommaren 2020 då han fortfarande ska vara på toppen av sin karriär.

Real Madrid tycker man att Cristiano förtjänar ytterligare två säsonger (de kommande fyra) i den helvita tröjan och förutom att förlänga tiden på kontraktet som kommer sträcka sig till 2020 kommer spelaren även få en löneökning. Spelarens senaste förlängning kom 2013 då han skrev på för fem säsonger och säkrade även en lön på hela 21 miljoner euro netto per säsong.

Förra gången spelaren förlängde sitt kontrakt var parterna överens redan i juni men man valde inte att offentliggöra det hela förrän september månad.

Fantastisk statistik

Sen ankomsten från Manchester United 2009 har Cristiano Ronaldo burit Real Madrid på sina axlar. Denna säsong har portugisen dock haft en formsvacka men sakta men säkert börjar Madeirasonen hitta tillbaka till toppformen och har denna säsong stått för 47 mål på 44 matcher.

I helgens ligamatch var Cristiano Ronaldo tvungen att gå av planen på grund av skada.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply