Cristiano Ronaldo skadad

Cristiano Ronaldo skadad

Kommer att röntgas men förväntas ej missa Man City matchen

Cristiano Ronaldo lämnade planen med vad som såg ut att vara besvär i hamstringsmuskeln efter gårdagens möte mellan Real Madrid och Villarreal men Real förväntar sig inte att han kommer att missa tisdagens Champions League möte med Manchester City.

Efter gårdagens La Liga möte mellan Real Madrid och Villarreal gick Cristiano Ronaldo av planen med vad som kan vara besvär i hamstringsmuskeln och i slutet av matchen kunde han enbart gå på planen. Anfallaren kommer att röntgas på fredagen men Real Madrid förväntar sig inte att han kommer att missa det mycket stora Champions League mötet mot Manchester City skriver The Mirror. Det såg ut som att det kunde vara riktigt illa och tränare Zinedine Zidane beskrev det som ett ”skräckmoment” men La Ligas toppmålskytt förväntas bli bra inför nästa veckas första Champions League semifinalmatchrunda mot Man City och han kan kanske komma att dyka upp i mötet mot Ray Vallecano på lördag. Efter den korta resan till Ray på lördag så kommer Real Madrids trupp att resa till nordväst för matchen mot Premier League laget.

Madridspelarna har ledigt på torsdagen, vilket gör att Ronaldo kan vila sin hamstring i lugn och ro. Som svar på frågorna om Ronaldos skada så svarade Madridtränare Zidane väldigt lugnt.

– Cristiano kände någonting, men jag tror att det bara är en skrämsel. Jag hoppas att det inte är någonting seriöst. Imorgon så kommer vi att lugnt gå igenom situationen, sade Zidane.

– En spelare som Cristiano, ibland måste han vila, inte avsluta en match, eller avstå från en. Men han vill alltid vara ute på planen. Jag kan inte säga er någonting mer, avslutade tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply