Francesco Totti till Leicester City

Francesco Totti till Leicester City
bet365

Efter 24 år med Roma dags för nytt

Francesco Totti har spelat i Roma och Serie A i hela sitt liv men efter bråk med nuvarande tränare Luciano Spalletti är det dags att byta klubb och Leicester City kan vara en möjlig destination för italienaren.

Det såg ut som att det inte skulle bli någonting av Leicester Citys bud på den italienske ikonen Francesco Totti, som för tillfället söker ny klubbadress och det har ryktats starkt om en flytt till USA, MLS och New York Cosmos. Men nu skriver The Sun att Claudio Ranieri har gjort ett sista försök att få över Totti till England. Ranieri skall enligt rapporter personligen ha ringt upp VM-vinnaren i ett försök att övertala honom att komma till England och Leicester istället. Det sägs att den 39årige anfallaren skulle kunna bli övertalad av det faktum att det skulle komma at bli en sista säsong i Champions League tillsammans med de överraskande ligaledarna.

Totti har spenderat hela sin karriär i sin pojkklubb Roma – ända sedan han gjorde sin debut för 24 år sedan. Detta inkluderar också två år med Ranieri som tränare under den italienske tränarens tid i huvudstadsklubben. Men på grund av en konflikt med nuvarande tränare Luciano Spalletti så kommer den rutinerade spelaren att gå till en ny klubb nästa säsong. De två männen har redan rykt ihop ett antal gånger under säsongen, det senaste tog plats i söndags efter Romas match mot Atalanta. Anfallaren kvitterade matchresultatet på ett dramatiskt vis i matchen som slutade 3-3. Totti ligger tvåa på Serie A:s skytteligalista, med 245 mål på 569 matcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply