Hulk kan återvända till FC Porto i sommar

Hulk kan återvända till FC Porto i sommar

FC Porto drömmer om Hulk-värvning

Enligt den portugisiska tidningen A Bola kan Hulk vara på väg tillbaka till Portugal och FC Porto som han tidigare representerat under fyra säsonger.

Zenit St Petersburg kan komma att tappa sin storstjärna Hulk. Efter fyra säsonger i den ryska ligan sägs spelaren vilja lämna landet i öst för spel i sydeuropa och flertalet klubbar står på kö för att inleda förhandlingar med spelarens agent. Den senaste klubben som sägs vara intresserad av 29-åringen är Hulks gamla klubb FC Porto där han tidigare spelade under fyra säsonger tillsammans med bland annat Radamel Falcao och James Rodríguez.

Det är tidningen A Bola som kommer med uppgifterna om att Hulk, som inte har något europeiskt pass kan komma att återvända till den portugisiska ligan trots att hans nuvarande kontrakt sträcker sig till och med juni 2019. När spelaren flyttade till Ryssland 2012 betalade Zenit en summa på 55 miljoner euro för spelaren som har en lön på 12 miljoner euro per säsong

Nu sägs spelaren komma lämna för mindre än priset som han gick för drygt fyra år tidigare.

Nekade bud på 91,5 miljoner på Hulk

Shanghai Shenhua ska tidigare ha erbjudit Zenit en summa på hela 91,5 miljoner euro för att köpa loss lagets brasilianska anfallare Hulk. Budet ska ha kommit i början av februari men den ryska storklubben ska ha nekat budet på sin storstjärna.

Det är den ryska tidningen Izvestia som kommer med uppgifterna och Zenits klubbledning sägs inte vara speciellt glada över erbjudandet. Enligt tidningen ska det ha uppstått en konfrontation då spelaren i fråga ville lämna för spel i Asien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply