Angel Di Maria öppnar för återkomst i Real Madrid

Angel Di Maria öppnar för återkomst i Real Madrid

Den eftertraktade stjärnan kan återvända

Angel Di Maria, för närvarande i Paris Saint-Germain, har öppnat för att återvända till sin gamla klubb Real Madrid, men har flertalet storklubbar som drar i honom, men först måste problemen, som fick honom att lämna i första taget, lösas.

Rykten har cirkulerat kring Paris Saint-Germains mittfältsstjärna Angel Di Maria gällande hans framtid i den franska huvudstadsklubben, och det ser ut som att den argentinske yttern kan komma att lämna till sommaren. Det har tidigare talats om klubbar som Barcelona och ett återvändande till Manchester United, men nu rapporterar det spanska mediet DonBalon att Di Maria själv skall vara intresserad av att återvända till Real Madrid till sommaren.

Di Maria lämnade Real Madrid 2014 och gick till de brittiska öarna och Manchester Uniteds lönelista. Det blev dock ingen formtopp där för Di Marias del, utan han hade en del problem och istället lämnade han United ett år senare för att sluta upp med PSG. Där har han återvänt till sin forna toppform och har gjort två starka säsonger. Något som naturligtvis har uppmärksammats av storklubbarna ute i Europa.

Di Maria själv sägs vara intresserad av att återvända till Real Madrid, och klubben skall också ha ett intresse av att se argentinaren återvända. Men innan en deal kan göras måste Reals president Florentino Perez och Di Maria reda ut de oenigheter som rapporteras finnas mellan de båda, och som skall ha varit en av anledningarna till att anfallaren lämnade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply