Officiellt: Juventus värvar Juan Cuadrado

Officiellt: Juventus värvar Juan Cuadrado

Gör övergången officiell

Juventus har skrivit på med Juan Cuadrado på en permanent basis, efter att ha utlöst en klausul i spelarens kontrakt, och Cuadrado, som redan har tillbringat två år i klubben, är numera permanent en Juventus-spelare.

Juventus lyckades i helgen att knipa sin sjätte Serie A-titel i rad, trots lite skakig avslutning under de sista matcherna. De har redan kammat hem den italienska cupen och nu återstår bara Champions League-titeln för att de skall kunna ta hem trippeln, och enbart Real Madrid står i deras väg. Lördagen den 3 juni kommer de båda lagen att drabba samman i Cardiff, Wales, och det återstår att se vilka som tar hem titeln.

Juventus har även gjort klart på deras officiella hemsida och sociala medier, att de har färdigställt en värvning av Chelseas Juan Cuadrado. Den colombianske anfallaren har redan tillbringat de två senaste säsongerna i Italien och Juventus, men har enbart varit utlånad från London-klubbens lönelista. Efter att Juventus vann ligan uppfylldes klausuler i Cuadrados kontrakt som möjliggjorde en permanent övergång. Tack vare dessa klausuler kunde Juventus säkra Cuadrados signatur på en permanent basis och fick betala 20 miljoner euro för högeryttern, tillagt på de 5 miljoner euro som de betalade för det treåriga lånekontraktet.

Cuadrado har hittills gjort 81 matcher i den svartvita tröjan, med åtta mål som följd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply