Uppgifter: Atlético Madrid ger inte upp Diego Costa

Uppgifter: Atlético Madrid ger inte upp Diego Costa

Anfallaren är fortfarande av intresse

Atlético Madrid uppges ännu inte ha gett upp hoppet om att få värva tillbaka stjärnanfallaren Diego Costa, och de sägs vara villiga att ge det ett försök att värva honom till sommaren, trots det massiva intresset från Kina med mycket pengar i spel.

Som det ser ut har Diego Costa spelat sin sista match för ChelseaStamford Bridge. Den spanske stjärnanfallaren blev inbytt i söndagens sista Premier League-match för säsongen mot Sunderland, där han sedan såg till att vinka, vad som såg ut som adjö, till varje hörn av arenan. Detta spär bara på rykten som sedan tidigare existerar och många klubbar har varit och dragit i Costa under de senaste månaderna, till exempel Tottenham, PSG och Tianjin Quanjian.

Trots att anfallaren har en kontroversiell aura runt sig, och inte drar sig för att hitta på dumma saker, så har han även ett öga för att göra mål, och var nära på att vinna årets skytteliga i Premier League, efter att ha öst in mål för Premier League-vinnarna Chelsea.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen the Telegraph skall spanska Atlético Madrid nu ha gjort gällande att de vill hållas informerade om Costas intentioner till sommaren, och skall vara intresserade av att få till en flytt för spanjoren. Atlético har inte dolt att de vill se sin anfallsstjärna återvända till huvudstadsklubben, men Costa har inte verkat lika intresserad. Speciellt då de kinesiska klubbbarna drar i honom, och det har sagts att han har lämnat Chelseas lönelista och redan har skrivit på med Tianjin Quanjian, som är villiga att betala 76 miljoner pund för anfallaren, och erbjuda honom en deal värd 25 miljoner pund om året.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply