Uppgifter: Real Madrid vill värva José Maria Giménez

Uppgifter: Real Madrid vill värva José Maria Giménez

Atlético Madrids Jose Maria Giménez på Real Madrids radar

På torsdagen pryder spanska MARCA sin framsida med Jose Maria Giménez som enligt tidningen ska vara på Real Madrids önskelista till nästa säsong.

På lördag är det dags för El Clásico som är ett av världens största derbyn. Real Madrid åker då till Camp Nou för att försöka vinna sin första match denna säsong mot något av lagen som ligger före marängerna i tabellen. Madrid måste vinna för att överhuvudtaget ha någon chans i titelracet men då gället det samtidigt att Atlético Madrid tappar poäng hemma mot Real Betis.

De båda laget gör inte bara på planen som Real Madrid och Barcelona möter varandra. De jagar även samma försvarare till nästa säsong och enligt Diario MARCA vill huvudstadsklubben värva Atlético Madrids mittförsvarare José Maria Giménez som tagit en startplats denna säsong trots endast nyligen fyllda 21 år. Spelarens kvalitéer och uppoffring ska ha väckt Real Madrids intresse för spelaren som har en utköpsklausul på 65 miljoner euro.

För inte så längesen förlängde Atlético Madrid spelarens kontrakt till och med sommaren 2020 samtidigt som man gav ’Josema’ en rejäl löneökning. Man passade även på att dubbla spelarens utköpsklausul då flera storklubbar ryktades vara intresserade av uruguayanen, bland annat FC Barcelona.

Atlético Madrid möter FC Barcelona Champions League tisdagen den 5 april med returen en vecka senare på hemmaplan.

 

Läs mer om La Liga och El Clásico

LISTA: Mesta målskyttarna i El Clásico
El Clásico senaste möten & resultat
El Clásico statistik – vem är bäst Barcelona eller Real Madrid?
El Clasico 2016 TV-kanal – vilken kanal visar El Clásico 2016?
Messi vs Ronaldo – vem är bäst av Ronaldo och Messi?
Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16
Inter jagar Atlético Madrids Luciano Vietto
Atlético Madrid jagar Christian Benteke

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply