bet365

Inter jagar Atlético Madrids Luciano Vietto

Inter jagar Atlético Madrids Luciano Vietto
bet365

Luciano Vietto till Serie A?

Enligt uppgifter till Il Corriere dello Sport vill Inter och Roberto Mancini värva Atlético Madrids Luciano Vietto i sommar och förstärka anfallslinjen.

Inter följer Luciano Viettos situation i Atlético Madrid, anfallaren gör inte någon av sina bättre säsonger i karriär och har haft svårt att anpassa sig efter att ha anslutit till Villarreal sommaren 2015. Både klubben och spelaren själv ska ha lämnat framtiden i luften och enligt Il Corriere dello Sport vill Inter låna eller köpa spelaren om den spanska huvudstadsklubben skulle lägga ut spelaren på transfermarknaden.

Vietto, som troligtvis kommer att spela från start i lördagens match mot Real Betis, har denna säsong endast stått för tre mål på 28 matcher och mycket tyder på att spelaren som kostade 20 miljoner euro i somras kan lämna klubben. Man menar dock att Atlético Madrid kan komma att baka in en återköpsklausul vid en potentiell försäljning.

Spelarens kontrakt med Atlético Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020 med option på ännu ett år men 22-åringen kan komma att lämna den rödvita klubben redan i sommar.

Vietto kan ersättas med Christian Benteke

Liverpools belgiska anfallare Christian Benteke har hamnat i blåsväder under de senaste dagarna efter att han kritiserat klubbens tränare Jürgen Klopp och ansett att han fått för lite speltid sedan tysken tog över klubben. Nu ryktas det om att Bentekes dagar på Anfield kan vara räknade, och han har bland annat kopplats ihop med Chelsea, West Ham och Juventus. Nu är ännu en klubb på jakt efter honom.

Den här gången handlar det om Atlético Madrid, som är sugna på att värva Benteke, uppger Daily Mirror. Den spanska storklubben vill plocka in två anfallare i sommarens transferfönster, och en av de två skulle mycket möjligen kunna vara Benteke. Den andra anfallaren sägs vara Diego Costa,som ryktats vara i Samtal med Atlético Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply