Uppgifter: AC Milan förhandlar med Hatem Ben Arfa

Uppgifter: AC Milan förhandlar med Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa till AC Milan

Enligt uppgifter till italiensk media ligger AC Milan i förhandlingar med Hatem Ben Arfa om ett kontrakt till nästa säsong.

Efter en skadedrabbad period i Premier League flyttade Hatem Ben Arfa hem till Frankrike för spel i OGC Nice. Fransmannen skrev då på ett ettårskontrakt med Ligue 1-klubben men det ser inte ut att bli en förlängning för spelaren då flera storklubbar visat intresse för spelaren.

Enligt den italienska siten Mercato365.com ska AC Milan ha bekräftat att man ligger i förhandlingar med Ben Arfa om ett kontrakt den kommande säsongen. Det är dock inte helt klart att 29-åringen går till San Siro-klubben. Siten skriver även att Atlético Madrid ska vara intresserade av den fransk-tunisiska spelaren.
Ben Arfa ska tidigare ha nobbat bud från storklubbar i Kina för att kunna skriva på för en europeisk toppklubb i sommar.

Storstädning väntar i Milan

AC Milan står inte för någon vidare bra säsong. Efter 29 spelade matcher i Serie A ligger man på sjätte plats med stadsrivalen Inter närmast, sex poäng framför. Laget har inte kvalificerat sig för spel i varken Champions League eller Europa League och nu kommer det med största sannolikhet att bli en helrenovering för den rödsvarta klubben som i helgen spelade 1-1 hemma mot Lazio.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365