Sergio Ramos: ”Jag hoppas att Neymar lämnar”

Real Madrid-kaptenen vill att Neymar lämnar

Det mesta i fotbollsmedia över hela Europa handlar just nu om Neymar och om han kommer lämna Barcelona för Paris Saint-Germain eller inte. Real Madrids lagkapten Sergio Ramos vill att brassen lämnar La Liga, det hymlar han inte om.

Mycket talar för att Neymar kommer lämna FC Barcelona i sommar. Rapporter säger att PSG har erbjudit Barca närmre 2 miljard kronor och även om klubben själv sägs vilja behålla honom så vill han själv iväg från klubben. Ryktena ökade bara när Neymar hamnade i bråk med nyförvärvet Nelson Semedo härom dagen och stormade ut från träningen.

Det återstår att se om vi får se denna mega-affären i sommar, men just nu talar mycket för det. Lagkamraten Gerard Pique menar dock att Neymar inte har bestämt sig och att de försöker övertala honom att stanna. En som vill att Neymar lämnar är ärkerivalen Sergio Ramos, det avslöjar Ramos enligt Football Espana.

”Ett problem mindre”

Det var i en intervju efter det att Barcelona slagit Real Madrid med 3-2 i en träningsmatch under söndagsmorgonen som Sergio Ramos fick frågan av spansk tv.
– Jag har en mycket bra relation med honom, jag bytte tröja med honom och förhoppningsvis var det hans sista match med Barcelona. Det skulle ge oss ett mindre bekymmer! sade Ramos och fortsatte förklara:

– Han har inte sagt någonting till mig, men jag kommer inte bestämma över någon gällande deras framtid. Men han är en fantastisk spelare och magisk för Barcelona. Det hade get oss ett problem mindre om han lämnar eftersom han gör stor skillnad i matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply