Paul Pogba redo att lämna Juventus – beredd att ta lönesänkning!

Paul Pogba Juventus
bet365

Juventusstjärnan är redo att fullfölja övergången

Juventus mittfältare Paul Pogba är villig att ta en lönesänkning för att slutföra övergången bort från Serie A sidan enligt de senaste nyheterna.

Fransmannen har varit i Turin i snart fyra år, men har nu på allvar börjat planera för sin framtid bort från Italien. Planerna har gått så långt att han, enligt de senaste nyheterna, även är beredd att ta en lönesänkning för att möjliggöra en övergång från italienska Serie A och Juventus.

Sist det begav sig var 2012 då Pogba lämnade Manchester United för spel i italienska Juventus. Då anslöt sig Pogba till Juventus på en fri transfer basis efter att han blivit frisläppt från Manchester United. Sedan Pogba anslöt sig till italienarna har han hunnit vinna många troféer med The Old Lady.

Intresse för Pogba från både La Liga och Premier League

Nu när klubbar som Real Madrid,  Manchester UnitedFC Barcelona och Chelsea har visat intresse för honom så har Pogba på allvar börjat fundera sin närmaste framtid.

Nyligen agerade både Chelsea Barça och försök att locka över Pogba. Dock avvisade Juventus La ​​Liga-jättens förslag och Pogba själv nobbade erbjudandet från Premier League-giganten.

Nu är Pogba är redo att lämna Juventus

Nu verkar läget ha förändrats och enligt de senaste nyheterna från Spanien så är Pogba nu redo att lämna Juventus för gott. Läget är så akut att Pogba till och med är beredd att ta en lönesänkning för att säkra en övergång bort från italienska Serie A och Juventus. Pogbas kontrakt löper fram till 2019 vilket innebär att Juventus måste få sitt att säga till om för att en eventuell flytt ska var möjlig.

Så som det ser ut är Barça de givna favoriterna att säkra honom före Stamford Bridge-laget. Nu återstår att se vilka kort hans agent, Mino Raiola, kan plocka fram för att få till en affär. Raiola, som även är Zlatans agent, lyckas ofta spela sina kort rätt så får till övergångar.

Läs även:

Barcelona ger upp Paul Pogba?

Raiola: ”Pogba inte överens med Barcelona”

Paul Pogba: ”Manchester var som semester”

Manchester United vill värva Paul Pogba och Massimiliano Allegri

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply