Barcelona ger upp Paul Pogba?

Var beredda att betala 100 miljoner euro – nu ångrar de sig

Det har ryktats vilt kring Paul Pogbas framtid. Nu verkar det i alla fall som Barcelona är ute ur bilden.

Efter att Juventus inlett säsongen förvånansvärt svagt ryktades snabbt superstjärnan Paul Pogba bort från klubben. Barcelona uppgavs då vara intresserade men spelarens agent, Mino Raiola, viftade snabbt bort ryktena.

– Vi har fått bud på över 85 miljoner euro, visa även över 100-miljonersträcket, men har trots det konsekvent tackat nej. Paul trivs i klubben, säger agenten och la till att mittfältaren har ett år kvar på sitt kontrakt.

Barca ute ur bilden

Barcelona var en av de klubbarna som verkade vara mest intresserade av den 22-årige fransmannen, men enligt spanska Sport verkar nu drömmarna om en övergång vara borta.

– Barcelona har länge varit intresserade av att lägga ett bud, de var till och med beredda att på att betala 100 miljoner euro. Att han fortfarande bara är 22 år gammal men spelat på toppnivå i flera år var en av de punkter som lockade mest, skriver Sport.

– Däremot har klubben verkat tänkt om och är nu inte benägna att lägga ett sånt högt bud, skriver samma tidning. Den troliga anledningen är att röster inom Barcelona hellre vill se satsningar på den egna organisationen än att värva spelare för enorma belopp.

Drömmål i derbyt

Juventus har som bekant inte inlett bra, och till och med Gigi Buffon har fått gått ut och lugna ned fansen. Men Pogba har ändå varit het. Senast i ligan gjorde han ett drömmål när ”den gamla damen” derbyslog Torino och ikväll har han chansen att utöka lagets ledning i Champions League då Juve spelar borta i Tyskland mot Mönchengladbach ikväll. Ett möte som slutade 0-0 senast i Turin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply