Neymar läkarundersöks av PSG på tisdag

bet365

Snart lämnar Neymar Barcelona för PSG

Det har vaggat fram och tillbaka rejält de senaste dagarna om det blir en flytt eller inte för Neymar. Så snart som på tisdag rapporteras det nu att Neymar kommer läkarundersökas och skriva på för Paris Saint-Germain.

Mycket talar för att Neymar kommer lämna FC Barcelona i sommar. Rapporter säger att PSG har erbjudit Barca närmre 2 miljard kronor och även om klubben själv sägs vilja behålla honom så vill han själv iväg från klubben. Ryktena ökade bara när Neymar hamnade i bråk med nyförvärvet Nelson Semedo härom dagen och stormade ut från träningen.

Även hans lagkamrater säger att han inte vad vad han vill göra och att han är förvirrad. En som vill att han ska lämna Barcelona är Sergio Ramos och mycket talar för att Real Madrid-kaptenen får sin önskan uppfylld. Marca menar nämligen att Neymar kommer läkarundersökas av PSG under tisdagen.

Tränar inte med Barcelona

Marca menar också att Neymar inte följde med resten av Barcelona hem till Spanien efter deras försäsongsturné i USA, utan han flög direkt till Kina för att träffa sponsorer. På vägen dit sägs det också att han stannade i Qatar en stund för att prata med PSG:s ägare Nasser Al Khelaifi.

Tidningen rapporterar att Neymar kommer läkarundersökas av PSG på tisdagen och därefter skriva på affären som är värd runt 2 miljarder kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply