Manchester City vill snuva United på Mats Hummels

Manchester City vill snuva United på Mats Hummels

Mats Hummels till Manchester City?

Den brittiska siten TMW rapporterar om att Manchester City vill värva Mats Hummels från Borussia Dortmund, detta samtidigt som spelarens jagas av stadsrivalerna Manchester United.

Vilken Premier League-klubb som kommer att köpa Mats Hummels har det spekulerats runt under de senaste säsongerna. Det har pratats om både Liverpool till Chelsea samtidigt som även FC Barcelona ska ha ett finger med i kampen om försvararen. Den klubb som har sagts varit närmst en värvning har länge varit Manchester United men nu kan Louis van Gaal och de andra i Old Trafford-klubben bli utan en värvning av tysken. Enligt TMW ska Manchester City ha lagt sig in i jakten på att värva Borussia Dortmunds mittback som är värd upp emot 32 miljoner pund.

Det kommer dock inte bli lätt för Pep Guardiola att locka över spelaren till Etihad Stadium, tidigare i veckan skrev nämligen den tyska tidningen Bild att Mats Hummels är på väg att förlänga med Borussia Dortmund och att varken klubben eller huvudpersonen själv har några som helst tankar på en övergång.

Borussia Dortmund ligger för närvarande på andra plats i Bundesliga-tabellen med 64 poäng, fem bakom ledande Bayern München när det återstår sju omgångar av ligaspelet.

Mats Hummels nuvarande kontrakt med Borussia Dortmund går ut sommaren 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply