LISTA: Fotbollsvärldens 10 största trotjänare

bet365

LISTA: Fotbollsvärldens 10 största trotjänare

LISTA: Trotjänarna som spelat längst i samma klubb

Det pratats ofta om vilka spelare som är de största legendarerna i fotbollsvärlden. Om vilka som är de spelare med flest Champions League-titlar eller vilka spelare som vunnit flest titlar under sin karriär. Något som dock är intressant som man inte tänker på lika ofta är trotjänare som spelat i en klubb under en längre tid eller till och med hela sitt liv. Vissa av de har vunnit många troféer medan andra inte vunnit lika mycket, men stannar kvar på grund av kärleken till klubben. Ett väldigt bra exempel på en sådan spelare är Francesco Totti som stannar kvar i AS Roma även om det endast blivit fem titlar i klubblaget under sina 22 år i Serie A-klubben.

Det finns dock andra otroligt duktiga fotbollsspelare som väljer att spela i ett lag under nästan hela sin karriär som professionella fotbollsspelare. De är lojala fotbollsspelare som börjar bli färre. Därför har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med de tio största trotjänarna i fotbollsvärlden för att uppmärksamma några av dessa lojala fotbollsspelare. Spelarna har varit akta på 90-talet och framåt och på listan hittar vi flertalet spelare som fortfarande är aktiva, även om de kanske inte håller samma form som de gjort tidigare.

LISTA: Spelare som är trogna sina fotbollsklubbar

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som läses av flera tusen besökare varje dag. Två av listorna handlar just om lojalitet, nämligen vår lista med 10 mest lojala spelarna i Premier League och vår lista med spelare som svek sina klubbar. Kolla gärna in några av listorna innan vi går igenom listan med fotbollsvärldens tio största trotjänare. Nedan finner ni ett axplock av listorna som lästs mest under den senaste tiden.

 Bubblare: Gianluigi Buffon

10. IKER CASILLAS – REAL MADRID – 14 år

LISTA: Fotbollsvärldens 10 största trotjänare

På tionde plats hittar vi Iker Casillas som är en av de mest lojala fotbollsspelarna i världen. Den spanske landslagsmannen började spela i Real Madrids ungdomsakademi 1990 och debuterade i A-laget nio år sen. Sommaren 2015 stod det klart att spanjoren lämnar Estadio Santiago Bernbéu för spel i FC Porto.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply