Uppgifter: Tidning avslöjar Jose Mourinhos lön i Manchester United

bet365
Uppgifter: Tidning avslöjar Jose Mourinhos lön i Manchester United

Jose Mourinho får monsterlön i Manchester United

På söndagen avslöjar den brittiska tidningen The Sun att Jose Mourinho kommer att få en lön på hela 25 miljoner pund per säsong under de kommande tre säsongerna.

Efter att ha lämnat Chelsea i vintras har Jose Mourinho varit klubblös. Det har dock inte hindrat rykten från att spridas och nästan varje dag har det kommit uppgifter om en ny klubb eller ett kontrakt som portugisen blivit erbjuden. De senaste uppgifterna kommer från The Sun som avslöjar tränarens lön om han skulle komma att ta över laget efter säsongen.

Enligt tidningen kommer Jose Mourinho att tjäna 25 miljoner pund per säsong för att träna Manchester United. Den engelska klubbledningen sägs vilja hitta en topptränare som kan vara i klubben under en längre tid och nu ska man ha valt portugisen, det har även pratats om att Ryan Giggs kan komma att ta över tränarposten i sommar.

Klubben ska se Mourinho som det bästa alternativet då han är rutinerat både på internationellt plan samtidigt som han skördat framgångar i Premier League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply