Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic flyttar till Premier League

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic flyttar till Premier League

Zlatan Ibrahimovic kan flytta till Arsenal eller Chelsea

Enligt Mail Online är både Arsenal och Chelsea intresserade av Zlatan Ibrahimovic som öppnade för en flytt till Premier League under gårdagens presskonferens.

Tidigare har det pratats om att Zlatan Ibrahimovic skulle vara på väg till antingen den kinesiska superligan eller amerikanska MLS samtidigt som supersvensken ska ha meddelat till sina lagkamrater att han vill stanna i Paris Saint-Germain. En annan het klubbadress är Manchester United som ska ha erbjudit svensken en hög lön om han flyttar till Old Trafford. Nu ser det dock inte ut som att det blir någon av klubbarna, detta efter spelarens senaste uttalanden.

SE ÄVEN: Odds: vart spelar Zlatan nästa säsong?

– Jag tror att det är den mest uppmärksammade ligan i hela världen. Det snackas mest om den. Jag har spelat i fantastiska länder där ligorna har sin fördel och nackdel. Det är samma sak med Premier League. Det finns ett intresse, det kan jag bekräfta. Sedan får vi se vart det leder. Jag måste gå igenom allt när alla korten ligger på bordet. Båda ska vilja lika mycket, sa Zlatan under gårdagen.

– Som det ser ut har jag kontrakt med Paris till sista juni. Som det ser ut är jag inte kvar efter det, vi för inga diskussioner. Det är så det ligger till. Mino (Raiola, Zlatans agent) är det som för diskussioner om det är något. Det har börjar rulla igång. Han tycker att det är dags för det nu. Jag spelar bara. Det kommer att hända många stora saker den här sommaren. Det är bara att ha tålamod. Framtiden ser mycket bra ut, fortsätter han.

Nu skriver Mail Online att det med största sannolikhet kommer att bli en flytt till London där tre klubbar ska vara intresserade. Enligt siten ska ArsenalChelsea och West Ham ha visat intresse och de två första är de som är de mest sannolika.

Arsenal, Chelsea och West Ham är väl medvetna om att Ibrahimovic är sugen på London”, skriver Mail Online. Även The Mirror skriver att Arsenal ska vilja ha Ibrahimovic och att Manchester United finns med på ett hörn om Jose Mourinho skulle ta över klubben.

Spelarens kontrakt går ut i sommar. Unibet erbjuder 3.00 i odds för en flytt till Premier League och endast 1.33 i odds för att det inte blir en flytt till Premier League. Här kan du se vart spelbolaget tror att Zlatan spelar nästa säsong utifrån deras odds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply