LISTA: Fem saker du bör veta inför Atlético Madrid – Bayern München

bet365

LISTA: Fem saker du bör veta inför Atlético Madrid - Bayern München

Fem fakta inför Atlético Madrid – Bayern München

På onsdagskvällen spelas det heta mötet mellan Atlético Madrid och Bayern München som är en av Champions Leagues semifinaler 2016. I det andra mötet som spelades på tisdagen tog sig Manchester City sig ann Real Madrid och det är otroligt spännande att se vilka två av de fyra lagen som tar sig till Champions League-finalen San Siro. Det möte som på förhand får ses som det bästa av de två semifinalerna är det där Atlético Madrid ställs mot Bayern München och det första mötet spelas på Estadio Vicente Calderón onsdagen den 27 april.

Diego Pablo Simeone ställs mot Pep Guardiola och de båda är två av världens bästa tränare. Det bli en kamp mellan två före detta mittfältsstjärnor som inte lämnat fotbollen efter karriären som spelare utan iställt satt sig på bänken för att visa sina kunskaper som tränare. De båda finns med på listan över fem storspelare som blivit succétränare efter karriären och det låterstår att se vilken av de två tränarna som ska åka till San Siro.

Fakta Atlético Madrid – Bayern München

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flera listor och artiklar om Champions League som är värda att ta en titt på. Materialet har handlat om allt möjligt och nedan finner ni ett axplock av de listor om Champions League på sidan. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med fem saker du bör veta inför Atlético Madrid – Bayern München.

 

 

 

5. Atlético Madrid spelar sin femte semifinal i Champions League

LISTA- Fem saker du bör veta inför Atlético Madrid - Bayern München-1

Atlético Madrid kommer på onsdag att spela sin femte semifinal i sin Champions League-historia. Vid två tillfällen har man tagit sig vidare men förlorat båda finalerna, detta mot Bayern München (1974) och Real Madrid (2014). man har även förlorat två gånger i en CL-semi, senaste gången var mot Ajax 1969-1970.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply