Branislav Ivanovic på Barcelonas radar i vinter

Branislav Ivanovic på Barcelonas radar i vinter

Barcelona jagar Branislav Ivanovic

Den spanska storklubben behöver förstärka truppen med en försvarare och enligt Barcelonabaserade medier ska man ha riktat blickarna på Branislav Ivanovic i Chelsea.

Med drygt en och en halv månad kvar till transferfönstret öppnar sägs FC Barcelona ha framtidsplanerna klara. I klubbens finns flera äldre försvarsspelare, bland annat Javier Mascherano och då argentinaren inte riktigt visat upp den form man förväntar sig av honom kommer man att agera på vinterns transfermarknad. Enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo följer man för närvarande bland annat Branislav Ivanovic som ser ut att lämna Chelsea redan i vinter efter åtta år i klubben.

Det kommer dock inte bli någon dans på rosor för de spanska giganterna, detta då det även finns intresse för spelaren i Italien och Serie A där AS Roma, Inter AC Milan och Juventus ska ha hört av sig och visat intresse för 32-åringen vars kontrakt går ut efter säsongen. Ivanovic var nära att lämna Stamford Bridge redan under förra vinteruppehållet men tillslut erbjöd den engelska huvudstadsklubben spelaren ett nytt kontrakt och de båda kom överens om en förlängning på ett år.

En annan anledning till att man vill få in en till försvarare i truppen är det höga antalet skador man åkt på under säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply